Colombiaanse Goulash

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/04/1999 - 19:28
Bereidingswijze
Snijd het vlees in blokken en dep het droog met keukenpapier. Verhit in een braadpan de olie en bak het vlees in gedeelten om en om bruin. Neem het vlees met een schuimspaan uit de pan en leg het op een bord of in een schaal. Pel de ui en het teentje knoflook en snijd deze klein. Fruit de ui en knoflook in de achtergebleven olie. Voeg eventueel iets olie toe. Strooi de bloem over het ui-mengsel en roer goed. Schenk al roerende de wijn en de koffie erbij en laat de massa binden totdat een saus ontstaat. maak de paprika's schoon, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd ze in blokjes. Doe het vlees terug in de pan. Voeg paprika, zout, peper en de marjolein of oregano toe. Laat het gerecht met het deksel op de pan zachtjes sudderen totdat het vlees gaar is. Breng de goulash op smaak met zout en peper. Als U van pittig houdt, voeg dan iets tabasco toe.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
600 gr magere runderlappen - 1 of 2 eetl. olie - 1 grote ui - 1 teentje knoflook - 2 eetl. bloem - anderhalve dl rode wijn - anderhalve dl koffie - 1 rode paprika - 1 groene paprika - zout - peper - 2 theel. marjolein of oregano - paar druppels tabasco.
Hulpmiddelen & keukengerei
Keukenpapier - braadpan
Leuke tips
Lekker met rijst of aardappelpuree.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122999
Homepage ID
8533
Smaak
P
Teller
2845
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
lekkersmullen