Bereidingswijze
Maak de sla schoon en scheur de bladeren kleiner.
Schil de grapefruits dik en snijd het vruchtvlees tussen de vliezen uit.
Snijd de kipfilet in plakjes.
Klop een dressin van olie, azijn, pesto en wat peper en zout.
Noten grof hakken.
Verdeel de sla, de grapefruit, de kipfilet en de noten over 4 bordjes en lepel de dressing erover.
Schil de grapefruits dik en snijd het vruchtvlees tussen de vliezen uit.
Snijd de kipfilet in plakjes.
Klop een dressin van olie, azijn, pesto en wat peper en zout.
Noten grof hakken.
Verdeel de sla, de grapefruit, de kipfilet en de noten over 4 bordjes en lepel de dressing erover.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere wintersalade als je niet zo veel tijd hebt.
Ingrediƫnten
1 krop eikenbladsla
2 rode grapefruits
200 gr gerookte kipfilet
5 el walnotenolie
2 el sherryazijn
1 theel rode pesto
peper
zout
75 gr ongezouten gemengde noten
2 rode grapefruits
200 gr gerookte kipfilet
5 el walnotenolie
2 el sherryazijn
1 theel rode pesto
peper
zout
75 gr ongezouten gemengde noten
Leuke tips
Lekker met ciabattebrood
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
122997
Homepage ID
7047
Smaak
N
Teller
558
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht