Bereidingswijze
schenk de wijn in een schaal en voeg de boter toe leg hierin de vis dek af met aluminiumfolie.plaats dit in een oven van 180 gr en laat dit ongeveer 30 min pocheren controleer wel even of de vis gaar is
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
gepocheerde kabeljauw met div groenten
Ingrediƫnten
4 moten kabeljauw 100 gr wortel 100 gr prei 100 gr venkel 100 gr ui 2.5 dl witte wijn 100 gr room boter peper zout 1 citroen 2 eiwitten.
Leuke tips
met olijfolie pesto en blokjes tomaat garneer dit met citroen en geef er gekookte krieltjes bij
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122996
Homepage ID
8583
Smaak
N
Teller
564
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij de groente ragfijn of hak ze in de keukenmachine.bestrijk de kabeljauw met het eiwiten paneer dit met het groente mengsel en bestrooi met peper en zout
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht