Bereidingswijze
Pel de afgekoelde aardappelen en snij ze flinterdun. Versnipper de ui en doe die bij de aardappelen.
maak een saus van ong.1/2 kopje olie en een 1/2 kopje azijn en een 1/2 kopje koffiemelk doe hier veel peper ,zout en een theelepel suiker in goed roeren en bij de aardappelen geven ,doorroeren en een nacht laten staan. 1/2 uur voor het opdienen een klodder mayonaise op de salade een scheut kokend water erover en goed doorroeren. de salade moet iets smeuig zijn.
maak een saus van ong.1/2 kopje olie en een 1/2 kopje azijn en een 1/2 kopje koffiemelk doe hier veel peper ,zout en een theelepel suiker in goed roeren en bij de aardappelen geven ,doorroeren en een nacht laten staan. 1/2 uur voor het opdienen een klodder mayonaise op de salade een scheut kokend water erover en goed doorroeren. de salade moet iets smeuig zijn.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Echte kartoffelsalat
Ingrediƫnten
Vastkokende aardappelen 1kg. ongeveer de zelfde maat.
ui
zout,peper,suiker, zonnebloemolie,azijn, koffiemelk, mayonaise en evt. kleingesneden en uitgebakken rookspek.
ui
zout,peper,suiker, zonnebloemolie,azijn, koffiemelk, mayonaise en evt. kleingesneden en uitgebakken rookspek.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122995
Homepage ID
9061
Smaak
N
Teller
1414
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de aardappelen in de schil op een niet te hoog vuur gaar(anders koken ze uit elkaar] en laat ze afkoelen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht