Bereidingswijze
De groenten en de veta in stukjes snijden. Vervolgens eventjes roerbakken in wat olijfolie (iets anders kan natuurlijk ook).
Peper en zout toevoegen. Wat oregano, barcilicum of andere kruiden(dragon vind ikzelf ook erg lekker)toevoegen.
De groenten overdoen in een overschaal. Hier de veta in blokjes doorheen scheppen. de creme fraiche er evneeens doorheen scheppen. Eventueel een klein beetje overlaten en dat er bovenop doen. Als laatste er geraspte kaas overheen strooien en het in de oven plaatsen.
Dit ongeveer voor een kwartiertje op 200 ?C, totdat de kaas een beetje knapperig/bruinig begint te worden.Eet smakelijk!
Peper en zout toevoegen. Wat oregano, barcilicum of andere kruiden(dragon vind ikzelf ook erg lekker)toevoegen.
De groenten overdoen in een overschaal. Hier de veta in blokjes doorheen scheppen. de creme fraiche er evneeens doorheen scheppen. Eventueel een klein beetje overlaten en dat er bovenop doen. Als laatste er geraspte kaas overheen strooien en het in de oven plaatsen.
Dit ongeveer voor een kwartiertje op 200 ?C, totdat de kaas een beetje knapperig/bruinig begint te worden.Eet smakelijk!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Erg makkelijk te maken en goed met allerlei soorten gerechten te combineren
Ingrediƫnten
1 courgette
1 aubergine
1 prei
1 pakje kleine maiskolfjes
100 g veta
125 ml creme fraiche
geraspte kaas
peper&zout
evt. oregano, barcilicum of andere kruiden naar smaak.
1 aubergine
1 prei
1 pakje kleine maiskolfjes
100 g veta
125 ml creme fraiche
geraspte kaas
peper&zout
evt. oregano, barcilicum of andere kruiden naar smaak.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122958
Homepage ID
6990
Smaak
N
Teller
2523
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht