*Cumberlandsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 01/04/1999 - 06:01
Bereidingswijze
1-port met maizena, basterdsuiker, mosterdpoeder en gemberpoeder vermengen en (afgedekt) 2 minuten op 100% verwarmen. De rest van de ingredienten erdoor roeren en (onafgedekt) 2-3 minuten op 100% verwarmen tot de saus heet en gebonden is
Vertel iets leuks over dit recept
Een warme zoete saus voor over pate's als voorgerecht
Ingrediƫnten
2 dl rode port - 1 eetlepel maizena - 1 eetlepel bruine basterdsuiker - 1 theelepel mosterdpoeder - 1 mespunt gemberpoeder - 4 eetlepels rode bessengelei - 1 eetlepel sinaasappelrasp - 1 dl vers geperst sinaasappelrasp - 2 eetlepels citroensap
Hulpmiddelen & keukengerei
Dit is een recept voor in de magnetron.
Verwarmen op een andere manier: naar inzicht
Leuke tips
Direct serveren
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
122929
Homepage ID
6293
Smaak
Z
Teller
3587
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
eetteam