Kipkantjes Met Aardappel-Groenteschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/03/1999 - 18:57
Bereidingswijze
Kipkantjes in de oven bakken volgens gebruiksaanwijzing. Boter smelten, groente toevoegen met een 1,2 dl water. 10 minuten laten smoren. De groentesmoor met 2,5 dl water mengen en door de groente mengen. Aardappelen toevoegen en 5 min. meesmoren. Op smaak brengen met peper en zout. Even voorzichtig doorroeren en de kipkantjes er bovenop leggen. Eet smakelijk!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk hoofdgerecht met kipkantjes, groente en aardappelen.
Ingrediƫnten
600 gr. aardappelen, 350 gr. wortelen, 400 gr. broccoli, boter, Maggi smoor roomtuinkruiden, zout, peper, Mora kipkantjes.
Hulpmiddelen & keukengerei
De gebruikelijke messen, lepels, enz. Natuurlijk een pan.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122924
Homepage ID
8365
Smaak
N
Teller
1252
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen 200 graden, aardappelen schillen en in blokjes en 8 min. koken, wortel kleinsnijden en broccoli in kleine roosjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
angeline