Pastrami-Monchousalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/03/1999 - 18:30
Bereidingswijze
Monchou in kom doen en losroeren, alle inredienten erdoor(volgorde maakt niet uit)
Eet smakelijk!!
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Frisse salade voor bij de borrel ofzo.
Ingrediƫnten
1 ons dungesneden Pastrami (Italiaans vleeswaar), pakje Monchou, 1/4 beekselderij, halve ui, veel versgemalen zwarte peper, beetje origano, kruidenzout of gewoon zout, halve eetlepel ketchup, paar druppeltjes citroen, verse bieslook, teentje knoflook. evnt.beetje marjoraan(vers)
Hulpmiddelen & keukengerei
Goed mes, snijplank, kom.
Leuke tips
Garneren met bv. een kerstomaatje.
Variatie: bleekselderij vervangen met paprika.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
122922
Homepage ID
3070
Smaak
U
Teller
1011
Waardering aantal
1
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De Pastramiplakjes in reepjes snijden, Bleekselderij in blokjes snijden, ui snipperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
zowie