Bereidingswijze
Meng de twee soorten olie en de azijn goed door elkaar. Giet dit over de in reepjes gesneden sla en verdeel dit daarna over vier bordjes.
De tomaat gesneden in plakjes wordt hier decoratief omheen gelegd.
Daarna leg je de zalm boven op de sla en hier over heen gaat wat fijn gesnipperde bieslook.
De tomaat gesneden in plakjes wordt hier decoratief omheen gelegd.
Daarna leg je de zalm boven op de sla en hier over heen gaat wat fijn gesnipperde bieslook.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zalmsalade
Ingrediƫnten
200 gram gerookte zalm
1 krop lollo rosso sla of lollo biondo
4 tomaten
1 eetlepel sesamolie
3 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel ciderazijn
wat verse bieslook
1 krop lollo rosso sla of lollo biondo
4 tomaten
1 eetlepel sesamolie
3 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel ciderazijn
wat verse bieslook
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122919
Homepage ID
5823
Smaak
N
Teller
409
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de sla in reepjes fijn.
De tomaten in plakjes snijden.
De zalm ook in stukjes/reepjes snijden
De tomaten in plakjes snijden.
De zalm ook in stukjes/reepjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht