Bereidingswijze
Braad het stoofvlees snel rondom aan in hete olijfolie.Giet er de groentenbouillon bij.Dek af en laat 40 minuten zacht koken.Voeg er de rode biet,de kool,de tomaten,de ui en het knoflook aan toe.Laat 20 minuten afgedekt koken.Doe er de aardappelen bij en laat verder koken
tot al de groenten goed gaar zijn.Kruid de soep naar smaak bij.
tot al de groenten goed gaar zijn.Kruid de soep naar smaak bij.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Russische bietensoep
Ingrediƫnten
600 gr. rode bietjes,1 kg. stoofvlees,2 eetlepels olie,2L. groentenbouillon of water,1/2 groene kool,500gr. gepelde tomaten,1 grote ui,4 teentjes knoflook,2 grote aardappelen,peper en zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
Ruime soeppan
Leuke tips
Deze soep zeer heet serveren,word gegeten met roggebrood,goed besmeerd met hoeveboter.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
T
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122914
Homepage ID
5972
Smaak
P
Teller
289
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de rode bietjes en snij ze in blokjes.Schaaf de kool fijn.Schil de aardappelen en snij ze in stukken.Pel de knoflookteentjes en ui en hak ze fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht