Bereidingswijze
Halveer de gepelde eieren, verwijder de dooiers en wrijf ze door een zeef.
Ontdoe de rode zalm van ongerechtigheden en prak ze zeer fijn.
Vermeng de zalm met de mayonaise, de tomatenketchup en de fijn gewreven
eierdooiers.
Breng op smaak met enkele druppels tabasco, peper, zout en paprikapoeder.
Vul de halve eieren met dit mengsel en decoreer ze met toefjes peterselie
en paprikapoeder
Ontdoe de rode zalm van ongerechtigheden en prak ze zeer fijn.
Vermeng de zalm met de mayonaise, de tomatenketchup en de fijn gewreven
eierdooiers.
Breng op smaak met enkele druppels tabasco, peper, zout en paprikapoeder.
Vul de halve eieren met dit mengsel en decoreer ze met toefjes peterselie
en paprikapoeder
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
voorgerecht of borrelhapje
Ingrediƫnten
1 blikje (100 gr) rode zalm
4 hardgekookte eieren
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel tomatenketchup
tabasco
paprikapoeder
peper, zout
4 hardgekookte eieren
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel tomatenketchup
tabasco
paprikapoeder
peper, zout
Hulpmiddelen & keukengerei
spuitzak met kartelmondje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
122913
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
670
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht