Bereidingswijze
Kan paar uur van tevoren:
soesjes met schaartje doormidden knippen. Gedroogde tomaten met staafmixer pureren en met boter gladroeren. Boter verdelen over 12 halve soesjes. Plakken ham in drieen snijden en in eik soesje stuk ham draperen. Soesjes in koelkast zetten. Van asperges punten afsnijden. Aspergepunten in kokend water met zout ? 3 min. koken, met koud water afspoelen en laten uitlekken. Aspergepunten in soesjes steken. Tot serveren koel bewaren. (Rest van asperges kunt u in reepjes gesneden roerbakken en als bijgerecht eten of in een salade gebruiken).
soesjes met schaartje doormidden knippen. Gedroogde tomaten met staafmixer pureren en met boter gladroeren. Boter verdelen over 12 halve soesjes. Plakken ham in drieen snijden en in eik soesje stuk ham draperen. Soesjes in koelkast zetten. Van asperges punten afsnijden. Aspergepunten in kokend water met zout ? 3 min. koken, met koud water afspoelen en laten uitlekken. Aspergepunten in soesjes steken. Tot serveren koel bewaren. (Rest van asperges kunt u in reepjes gesneden roerbakken en als bijgerecht eten of in een salade gebruiken).
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hartige amuse van soesjes met parmaham
Ingrediƫnten
*6 soesjes (kant-en-klaar, banketbakker)
voor de boter:
2 gedroogde tomaten in olie
50 g roomboter
4 plakken parmaham
12 groene asperges
voor de boter:
2 gedroogde tomaten in olie
50 g roomboter
4 plakken parmaham
12 groene asperges
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
122909
Homepage ID
1584
Smaak
Q
Teller
2133
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht