Bereidingswijze
Voor mousse 250 g aardbeien met suiker pureren. Slagroom stijfkloppen. Gelatine in ruim koud water ? 5 min. laten weken. Gelatine uitknijpen, in 2 el heet water oplossen en door aardbeienpuree roeren. Aardbeimengsel tot gelei laten afkoelen. Slagroom stijfkloppen en door aardbeimengsel spatelen. Mousse ? 45 min. in koelkast laten opstijven. Mousse in spuitzak overdoen en soesjes ermee vullen. Soesjes in schaal serveren, rest van aardbeien ertussen leggen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en heel erg lekker
Ingrediƫnten
375 g aardbeien
100 g fijne tafelsuiker
21/2 dl slagroom
4 blaadjes (rode) gelatine
20 kant-en-klare soesjes (bakker)
Hulpmiddelen & keukengerei
Spuitzak met een glad mondje
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
122905
Homepage ID
1584
Smaak
Z
Teller
1405
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht