Winterse Kapucijners

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/03/1999 - 15:24
Bereidingswijze
Paprika, ui en wortel in blokjes snijden. Broccoli in roosjes verdelen. Kapucijners afspoelen en uit laten lekken.
Olie in wok verhitten. Spekreepje 2 min. roerbakken. Hamlapjes erbij doen(zonder marinade!)erbij doen en meebakken. Vlees uit pan nemen. In het bakvet de ui, wortel, broccoli en paprika ca 5 min roerbakken. Vlees, ananasstukjes en kapucijners toevoegen en al omscheppend heet laten worden.
Maizena aanmaken met 3 el van ananassap en met de marinade door kapucijners scheppen tot de saus lichtgebonden is
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
3el ketjap manis, 1 teen knoflook, 4 el olie, 250 gr hamlapjes, 1 gele paprika, halve winterwortel, 1 ui, 1 klein blikje ananasstukjes, 1 struikje broccoli, 1 1/2 pot kapucijners a 720gr., 125gr spekreepjes, 2 tl maizena
Hulpmiddelen & keukengerei
wok
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122901
Homepage ID
2966
Smaak
P
Teller
265
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
marinade maken van ketjap, knoflook en 1el olie. Hierin hamlapjes in stukken marineren (ca 15 min)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sellis