Bereidingswijze
Snipper de ui, salami in blokjes snijden. Verhit de olie in de soeppan en laat de ui, de worst en de kruiden omscheppend fruiten tot de ui glazig is. Voeg de soepgroenten toe en laat 3min regelmatig omscheppend meefruiten. Voeg de bouillon en de pasta toe en laat de pasta in ca 10 min beetgaar koken. Voeg na 5min de witte bonen in tom.saus toe.
Breng de soep op smaak met zout en peper.
Breng de soep op smaak met zout en peper.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1ui, 200 gr salami in plakken, 1el olijfolie, 1tl gedroogde Italiaanse kruiden, ca. 400gr. gemengde grofgesneden (soep)groenten, 1,5 liter kippenbouillon, 150gr pasta (schelpjes), 1 pot witte bonen in tom.saus va ca 400 gram. Zout en versgemalen peter.
Hulpmiddelen & keukengerei
Soeppan
Leuke tips
Met geraspte oude kaas, ciabatta en kruidenboter.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122899
Homepage ID
2966
Smaak
P
Teller
517
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht