Kipfilet Met Champignons, Cider En Room

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/03/1999 - 14:56
Bereidingswijze
Kipfilets bestrooien met zout en peper, In pan helft van boter verhitten en kip in ca 7 minuten rondom lichtbruin bakken. Cider toevoegen en ca 5 minuten meeverwarmen.
Champignons fijnsnijden en apart in rest van boter bakken.
Kip uit pan nemen en warm houden. Slagroom en champignons aan cider toevoegen en op hoog vuur in ca 5 min. laten inkoken tot mooi gebonden saus. Op smaak brengen met zout en peper.
Kipfilet op twee borden leggen, saus erover scheppen.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
2 kipfilets a 125 gram, zout, versgemalen zwarte peper, 50 gram boter, 1dl cider, 1 bakje champignons, 1 bekertje slagroom(125 gram.
Leuke tips
Met gebakken aardappels en een groene salade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122896
Homepage ID
2966
Smaak
N
Teller
791
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sellis