Bereidingswijze
snijd de champignongs in plakjes, hak de peterselie fijn, bak de champignons in de boter mooi bruin tot het meeste vocht verdampt is. Schep de peterselie erdoor. Bestrooi de filets met zout en peper en leg ze naast elkaar in ovenschaal. Schep er de paddestoelen over. Snijd de Kernhem in plakken en schik deze op de champignons. Hak de walnoten grof en strooi ze over de vis. Bak de vis ongeveer 10 minuten in de oven tot de vis gaar is en de kaas gesmolten.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 doosje (kastanje)champignons, half bosje peterselie, 2 el boter, 4 stukken kabeljauwfilet van elk 125 gram, zout en peper, 30 gram walnoten, 175 gram Kernhem
Hulpmiddelen & keukengerei
lage ovenschaal
Leuke tips
met roergebakken kerstomaatjes en aardappels
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
122894
Homepage ID
2966
Smaak
Q
Teller
262
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 175gradenC.
vet ovenschaal in
vet ovenschaal in
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht