Tomaten-Zalmtaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/03/1999 - 14:33
Bereidingswijze
zalm afgieten, velletjes en graatjes verwijderen, zalm in stukjes verdelen. Eieren loskloppen met gezeefde tomate, creme fraiche en dille. Op smaak brengen met zout en peper.
Vorm met plakjes bladerdeeg bekleden Met vork gaatjes in bodem prikken. Bodem met paneermeel bestrooien
Lenteuitjes en zalm over bodem verdelen. Eimengsel erover schenken. Kaas erover strooien. Taart in midden van oven in 30 tot 40 minuten goudbruin en gaar bakken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 blik zalm (400gr), 3 eiere, 2dl gezeefde tomaten, 1,25dl creme fraiche, 1el fijngesneden dille, zout, versgemalen peper, 6 plakjes bladerdeeg, 1 el paneermeel, 2 eidooier, 4 lenteuitjes in dunne ringen, 75 gr geraspte jong belegen Goudse kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
quichevorm doorsnede 22cm
Leuke tips
Met een tomatensalade
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
122893
Homepage ID
2966
Smaak
N
Teller
245
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 200gradenC.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sellis