Bereidingswijze
De paprika's wassen, er een kapje afsnijden en het zaad er goed uithalen, er mag niets blijven zitten. Goed afdrogen. De binnenkant duchtig met paprikapoeder en zout inwrijven. De paprika's in kokend, licht gezouten water zetten en 5 minuten blancheren. In de tussentijd de ma?s in een zeef laten uitlekken en ze daarna aanbraden in de hete boter. De gewassen en fijngehakte peterselie toevoegen. op smaak brengen met zout en een drupje azijn. De paprika's uit het water halen en goed laten uitlekken, daarna vullen met de ma?s. De gevulde paprika's in een ingevette vuurvaste schaal plaatsen en de boter erover verdelen. Laat ze gaar smoren. Indien nodig wat water bij voegen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 rode paprika's, zout, paprikapoeder, 1 blik ma?skorrels, 40 g boter, peterselie, wijnazijn, boter om in te vetten, 30 g boter,
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122871
Homepage ID
8849
Smaak
P
Teller
186
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht