Provencaalse tomaten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/03/1999 - 10:57
Bereidingswijze
Tomaten dwars doormidden snijden, zorgvuldig de zaadlijsten eruit nemen, en er een beetje zout in strooien. Met de aangesneden kant naar beneden de tomaten zachtjes gaar laten worden in een braadpan met iets olie. als alle vocht is verdampt, ze keren en bruin laten worden. De tomaten overdoen in een ovenvaste schaal. in de tomatenpan komen nu heel even fijngehakte peterselie en knoflook ; een, eetlepel paneermeel hierdoor mengen, dan de massa in en over de tomaten verdelen. Nu gaat de schaal een paar minuten in de vrij hete oven, en het is gebeurd.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als je denkt dat er nog iets ontbreekt aan je recept dan zijn deze tomaten een goede aanvulling als bijgerecht.
Ingrediƫnten
4 tomaten, zout, olie, fijngehakte peterselie, knoflook, 1 eetlepel, paneermeel,
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122870
Homepage ID
8849
Smaak
P
Teller
208
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeanlukske