Foe Yung Hai Special

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 01/03/1999 - 10:14
Bereidingswijze
rijst koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
de eieren in een schaal klutsen, er reepjes gesneden ham doorheen roeren.
boter in de koekenpan doen en op een laag vuurtje van het eiermengsel een omelet bakken (ongeveer 5 minuten aan beide kanten).
de tomatensaus met een snufje zout in een pannetje warm maken.
de rijst op het bord scheppen (voor mooie bolletjes kun je een ijslepel gebruiken).
de omelet snijden en over de rijst leggen.
Ingrediƫnten
rijst
eieren
schouderham
tomatensaus
snufje zout
Leuke tips
voor nog meer smaak: een schepje Atjar Tjampoer over de omelet scheppen en een paar plakjes champignons door het eiermengsel roeren.
De borden kan men decoreren met wat plakjes komkommer.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122863
Homepage ID
8848
Smaak
N
Teller
528
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
miranda_h