Gazpacho Rojo

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/02/1999 - 21:54
Bereidingswijze
1) week het brood in water en knijp het uit.
2) pureer het in een keukenmachine met de ui knoflook, olijfolie en zout
3) Voeg komkommer paprika aan het broodmensel toe en daar na de tomaten en de azijn. (moet misschien in twee keer in een kleine keukenmachine)
9)Zet het mengsel tenminste 12 uur in de koelkast het liefst en hele nacht of 30 minuten in een vriezer.
10)Verdun het mengsel na het koelen met ijswater. en als je het nog niet pittig genoeg vindt dan maak je het wat pittiger met cayennepeper.
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
koude spaanse soep
Ingrediƫnten
2 sneetjes oudwit brood, 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook, 2 el olijfolie, 1 tl zout,1 komkommer, 1 grote rode paprika, 5 grote rode tomaten, 2 el rode wijnazijn, 8,5 l ijswater
snufje cayenne peper
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
Leuke tips
Je kunt het als het in schaaltjes zit wat garneren met croutons, stukjes groene paprika, olijfjes in plakjes...wees maar creatief en maak er wat lekkers van!!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122844
Homepage ID
4235
Smaak
P
Teller
515
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
*de korstjes van de sneetjes witbrood halen
*kleine ui snipperen
*Knoflook fijn hakken
*komkommmer deels schillen,in de lengte doorsnijden en de kern verwijderen en in grote stukken snijden
*Rode paprika grof snijden
*de tomaten ontvellen in heet water, en de zaadjes eruit snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
huggbear