Broccoli-zalmtaart

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/02/1999 - 21:14
Bereidingswijze
Rol de bladerdeeg uit tot een lap en bekleed de taart vorm daarmee.
verdeel de broccoli over de bodem .
verdeel de zalm over de broccoli
Mix de eieren ,creme fraise,bakpoeder,zout,peper door elkaar ,en voeg als laatste de geraspte kaas toe.
schenk dit mengsel over de boccoli en zalm.
zet dit 50 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden .
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Vegetarische taart
Ingrediƫnten
5 stuks bladerdeeg uit de diepvries
750 gr broccoli
200 gram gerookte zalm
5 eieren
200 ml creme fraise
1 theelepel bakpoeder,zout,peper
150 gram geraspte kaas
Leuke tips
Lekker op een buffet met een feestje of bij de brunch.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
122843
Homepage ID
9002
Smaak
N
Teller
1847
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Broccoli (alleen de roosjes) 5 minuten voor koken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
timmetjes