Bereidingswijze
Meng de yogonaise, kwark en mosterd door elkaar en besmeer daar het brood mee.
Leg op een helft wat veldsla, een tomaat in plakjes gesneden en de cambazola.
De andere helft van het brood er op en smullen maar!
Leg op een helft wat veldsla, een tomaat in plakjes gesneden en de cambazola.
De andere helft van het brood er op en smullen maar!
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een "eet-je-vingers-niet-op" sandwich
Ingrediƫnten
1 eetlepel yogonaise,
1 eetlepel kwark,
2 theelepels pittige mosterd,
2 sneetjes Oberlanderbrot (Kelderman),
Veldsla,
Tomaat,
Cambozola
1 eetlepel kwark,
2 theelepels pittige mosterd,
2 sneetjes Oberlanderbrot (Kelderman),
Veldsla,
Tomaat,
Cambozola
Leuke tips
Is ook erg lekker met Ciabatta-brood of een "Bartje" van Bakker Bart.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
122842
Homepage ID
6399
Smaak
P
Teller
416
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht