Gepofte Aardappel Met Fetavulling

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/02/1999 - 19:01
Bereidingswijze
1 Bereiden: aardappels onder koud water schoonborstelen. Droogdeppen met keukenpapier. Met vork aardappels op enkele plaatsen inprikken. Keukenpapier dubbelvouwen en op plat bord leggen. Aardappels in cirkel hierop leggen en in ca. 1 0 minuten op vol vermogen (700 Watt) gaar poffen, halverwege keren. Aardappels uit magnetron nemen, in theedoek wikkelen en ca. 10 minuten laten nagaren.
2 Feta in kleine blokjes snijden. Aardappels halveren. Met theelepel uithollen tot ca. 1 cm van rand. In kom aardappelkruim, feta, melk en boter door elkaar scheppen. Koriander erboven fijnknippen en erdoor mengen. Op smaak brengen met zout en peper. Aardappelmengsel in aardappels scheppen.
3 Aardappels in magnetron zetten en nog ca. 2 minuten op 3/4 van vermogen (525 Watt) verwarmen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bijgerecht met aardappel en feta
Ingrediƫnten
*4 aardappels (a ca. 200 g)
*50 g feta
*3 eetlepels melk
*1 eetlepel zachte boter of margarine
*4 takjes verse koriander
*zout
*peper
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenpapier,
schone theedoek zonder wasmiddelenluchtjes
Leuke tips
Serveren met gegrilled vlees (entrecote) en gemengde groene sla.(veldsla)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122837
Homepage ID
1584
Smaak
Q
Teller
607
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
est_her