Bereidingswijze
Verhit de olie in de hapjespan en roerbak het vlees mooi bruin in circa 8 minuten. Bak de laatste 3 minuten de prei en champignons al roerend mee.
Pers de knoflook boven de pan uit en voeg de bouillon en soyasaus toe. Laat het geheel 20 minuten sudderen.
Maak op smaak met kerrie en eventueel nog peper en zout.
Pers de knoflook boven de pan uit en voeg de bouillon en soyasaus toe. Laat het geheel 20 minuten sudderen.
Maak op smaak met kerrie en eventueel nog peper en zout.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
200 g magere varkensreepjes
peper
1/2 el bloem
1 prei
150 g champignons
1/2 teentje knoflook
2 dl bouillon (van poeder)
1 el soyasaus
1/2 tl kerrie
peper
1/2 el bloem
1 prei
150 g champignons
1/2 teentje knoflook
2 dl bouillon (van poeder)
1 el soyasaus
1/2 tl kerrie
Leuke tips
Lekker met rijst(nasi), loempia en salade
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122830
Homepage ID
8616
Smaak
N
Teller
295
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bestrooi het vlees met peper en bestuif het met bloem.
Snijd de prei in dunne reepjes en de champignon in plakjes.
Snijd de prei in dunne reepjes en de champignon in plakjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht