Bereidingswijze
Bak in het boter het shoarmavlees rondom bruin en bak de ui, knoflook en de paprika 5 minuten mee. Bestrooi alles met het paprikapoeder. Voeg de tomaten met het sap toe en prak ze met een vork fijn. Roer er de tomatenpuree, 3 dl water en het verkruimelde bouillontablet door. Laat de saus 5 minuten pruttelen. Voeg de uitgelekte bonen toe en laat die meepruttelen tot ze door en door warm zijn. Breng de schotel op smaak met zout en peper.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
2 uien, 400gr shoarmavlees, 2 blikken bruine bonen, 1 rode en 1 groene paprika, 30 gr boter, 1 runderbouillintablet, 1-2 teentjes knoflook, 1-2 theelepels paprikapoeder, 1 blik gepelde tomaten, 1 blikje tomatenpuree, zout en peper.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122827
Homepage ID
6382
Smaak
P
Teller
2210
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de ui en knoflook en snijd de paprika's in stukjes. Laat de bonen uitlekken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht