Witlof Met Pikante Kerriesaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/02/1999 - 15:32
Bereidingswijze
Kook de witlof met een snufje zout in ong. 25 minuten gaar. Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Vul het sap aan tot 2 dl met water. Maak de kerriesaus met de verdunde sap volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Voeg de rozijnen, kerrie en ananas toe aan de saus.
Witlof uit laten lekken en leg het in een schaal en schenk de saus er over.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
4 struikjes witlof, klein blikje ananas, 2 eetlepels rozijnen, 1 theelepel kerrie, 1 pakje kerriesaus en zout.
Leuke tips
Lekker met wilde rijst.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122823
Homepage ID
6382
Smaak
P
Teller
677
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd een klein stukje van de onderkant van de witlof af en haal de lelijke blaadjes weg. Snijd de ananas in kleine stukjes en was de rozijnen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
topper