Bereidingswijze
Oven voorverwarmen op 225 grC.
Bakplat invetten.
Deeg opnieuw doorkneden en tot 16 bolletjes vormen. Op bakplaat Leggen en nog ca 15 min. laten rijzen.
In midden van oven broodjes in ca 15 min. goudbruin en gaar bakken.
Laten afkoelen tot lauw.
Bakplat invetten.
Deeg opnieuw doorkneden en tot 16 bolletjes vormen. Op bakplaat Leggen en nog ca 15 min. laten rijzen.
In midden van oven broodjes in ca 15 min. goudbruin en gaar bakken.
Laten afkoelen tot lauw.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bijgerecht en lekker bij soepen of salades
Ingrediƫnten
2 sinaasappels
1 zakje verse tijm (15gr),
1 zakje verse oregano (15gr)
90 gr walnoten
1 pak wittebroodmix (500 gr Koopmans)
50 gram boter
boter om bakplaat in te smeren
1 zakje verse tijm (15gr),
1 zakje verse oregano (15gr)
90 gr walnoten
1 pak wittebroodmix (500 gr Koopmans)
50 gram boter
boter om bakplaat in te smeren
Hulpmiddelen & keukengerei
handmixer met deeghaken, plasticfolie
Leuke tips
Bij soepen en salades
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122822
Homepage ID
7047
Smaak
N
Teller
404
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Sinaasappels uitpersen
Sap met water aanlengen tot 3 dl.
Tijm- en oreganoblaadjes van takjes rissen.
Walnoten grof hakken.
Broodmix in kom doen.
Tijm-, oreganoblaadjes erdoor roeren.
Aangelengd sinaasappelsap en boter toevoegen.
Met mixer in ca 5 min. tot soepen deeg mengen.
Afdekken met plastic folie en op warme plaats ca 1 uur laten rijzen
Sap met water aanlengen tot 3 dl.
Tijm- en oreganoblaadjes van takjes rissen.
Walnoten grof hakken.
Broodmix in kom doen.
Tijm-, oreganoblaadjes erdoor roeren.
Aangelengd sinaasappelsap en boter toevoegen.
Met mixer in ca 5 min. tot soepen deeg mengen.
Afdekken met plastic folie en op warme plaats ca 1 uur laten rijzen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht