Bereidingswijze
Doe de peertjes in een pan en zet ze op in water en een flinke scheut rode wijn. Voeg alle ingredienten toe. Voeg kaneel en suiker toe naar eigen inzicht.
Laat de peertjes in 1 uur of langer rood en gaar worden op laag vuur.
Vang het vocht op en bind dit met een bindmiddel en schenk dit over de peertjes heen.
Laat de peertjes in 1 uur of langer rood en gaar worden op laag vuur.
Vang het vocht op en bind dit met een bindmiddel en schenk dit over de peertjes heen.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kilo stoofperen, rode wijn, kaneel, suiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 kruidnagels, bindmiddel.
Leuke tips
Serveer de peertjes koud bij gebakken aardappelen. In vla en blanke vla zijn ze ook verrukkelijk.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122820
Homepage ID
6382
Smaak
Z
Teller
4462
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil de stoofperen en snijd ze in partjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht