Uienstamppot

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/02/1999 - 15:16
Bereidingswijze
Aardappels en uien schillen en in stukjes snijden. Eerst aarappelstukjes in grote pan en dan uistukjes. Bovenop de rijst en boter en overgieten met bouillon. Geheel gaar koken en dan fijnstampen. Op smaak brengen met azijn, peper en ev. suiker.
Vertel iets leuks over dit recept
Je moet wel van uien houden
Ingrediƫnten
1 kilo uien, 1 kilo aardappels, 150 gr rijst, 100 gr boter, 3/4 l bouillon van blokjes, azijn, peper en eventueel suiker.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122819
Homepage ID
1649
Smaak
N
Teller
533
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
robjasperse