Rode kool

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/02/1999 - 15:13
Bereidingswijze
Doe de rode kool met een bodem water en een flinke scheut rode wijn in een pan. Voeg alle ingredienten toe. Suiker en kaneel naar eigen inzicht toevoegen. Breng alles aan de kook.
Het neemt veel tijd om de rode kool gaar te krijgen en laat het daarom een uur zachtjes doorkoken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
5oo gr. rode kool, 1 gesnipperde ui, 4 laurierbladen, 2 kruidnagels, tijm, peper, zout, kaneel, azijn, suiker, 250 gr.appelmoes en rode wijn.
Leuke tips
Lekker bij puree of aardappelen.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122818
Homepage ID
6382
Smaak
Z
Teller
529
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rode kool fijn snijden of gesneden kool kopen. Ui snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
topper