Bereidingswijze
Doe de peertjes met aanhangend water in een diepe magnetronbestendige schaal.Doe alle ingredienten erbij, behalve de allesbinder. Roer goed om.Plaats de afgedekte schaal in de magnetron op de hoogste stand. Verhit 8 minuten. Schakel de magnetron naar een lagere stand, b.v. 30% en verhit 30 minuten.
Bind,indien nodig,het vocht met wat allesbinder.
Bind,indien nodig,het vocht met wat allesbinder.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Stoofperen met gember uit de magnetron.
Ingrediƫnten
500 g stoofpeertjes
1 scheutje rode wijn
1 el rode jam
1 tl kaneelpoeder
1 zakje vanillesuiker
1 tl citroensap
1 a 2 bolletjes stemgember.
25 g suiker of een equivalente hoeveelheid zoetstof
allesbinder
1 scheutje rode wijn
1 el rode jam
1 tl kaneelpoeder
1 zakje vanillesuiker
1 tl citroensap
1 a 2 bolletjes stemgember.
25 g suiker of een equivalente hoeveelheid zoetstof
allesbinder
Hulpmiddelen & keukengerei
Magnetron
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122811
Homepage ID
8616
Smaak
Z
Teller
2808
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Schil en was de peertjes.
Snijd de gemberbolletjes fijn.
Snijd de gemberbolletjes fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht