Erwtensoep

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 01/02/1999 - 14:12
Bereidingswijze
Spliterwten wassen en met 2 liter water aan de kook brengen. Circa 45 min zacht laten koken tot spliterwten stukgekookt zijn. Ondertussen ui, aardappels, prei, wortel, knolselderie schoonmaken en in kleine stukjes snijden. De stukjes quorn ook nog fijner snijden. Het groen van de knolselderie wassen en fijnknippen. Als de spliterwten stukgekookt zijn de groenten, quorn en bouillonblokjes toevoegen. Aan de kook brengen en nog circa 30 min laten pruttelen. Op laatst zout, peper en maggi naar smaak toevoegen. Ev. water toevoegen om te verdunnen.
Vertel iets leuks over dit recept
Met vleesvervanger
Ingrediƫnten
500 gr spliterwten, 1 winterwortel, 1 prei, 1 ui, 2 aardappels, 1 selderijknol, circa 250 gr quorn, 4 groentebouillonblokjes, peper, zout en maggi.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122806
Homepage ID
1649
Smaak
N
Teller
454
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
robjasperse