Bereidingswijze
speklapreepjes in de oven uitbakken zonder boter en bestrooien met knoflook,peper, zout en kerrie
Gekookte aardappelschijfjes toevoegen en bruinbakken en bestrooien met het zakje karwijzaad en kerrie
De zuurkool en ananas en luchtig doorheen scheppen als de aardappels bruin zijn.
Nog even laten nagaren, +/- 10 minuten
Gekookte aardappelschijfjes toevoegen en bruinbakken en bestrooien met het zakje karwijzaad en kerrie
De zuurkool en ananas en luchtig doorheen scheppen als de aardappels bruin zijn.
Nog even laten nagaren, +/- 10 minuten
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Verrassing uit de oven
Ingrediƫnten
500 gram zuurkool
250 gram speklap zonder zwoerd
klein blikje ananas stukjes
750 gram gekookte aardappelen
Zakje karwijzaad (kummel)
vers geplette zwarte peperkorrels
1 eetl. kerriepoeder
1 teentje knoflook
250 gram speklap zonder zwoerd
klein blikje ananas stukjes
750 gram gekookte aardappelen
Zakje karwijzaad (kummel)
vers geplette zwarte peperkorrels
1 eetl. kerriepoeder
1 teentje knoflook
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven op 200 graden voor verwarmen
Leuke tips
Gewoon op een bord
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
122800
Homepage ID
9007
Smaak
P
Teller
402
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Aardappels koken, (zodat ze nog gebakken kunnen worden)en in plakjes snijden
Zuurkool beetgaar koken in 25 minuten
Speklapjes in reepjes van 1cm snijden
Ananas uit laten lekken
Zuurkool beetgaar koken in 25 minuten
Speklapjes in reepjes van 1cm snijden
Ananas uit laten lekken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht