Zalmsalade met asperges

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/01/1999 - 21:49
Bereidingswijze
Aardappelen in +/- 20 minuten gaar koken. Intussen zalm afgieten, schoonmaken en in stukken verdelen. Asperges afgieten en halveren. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Aardappelen afgieten en laten afkoelen. Aardappelen in plakjes snijden. Aardappelen, asperges, zalm en bosuitjes in een schaal doen mayonaise en zure room voorzichtig er door sheppen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een snelle luxe visschotel
Ingrediƫnten
450 gr. geschilde aardappelen,
1 blik rode zalm netto 418 gr.,
2 blikjes asperges netto a 430 gr.,
3 bosuitjes,
4 eetlepels mayonaise
1 bekertje zure room a 125 gr.
zout

Leuke tips
Serveren met stokbrood.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122797
Homepage ID
8995
Smaak
N
Teller
551
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
saman