Eiersalade A'La Montignac

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/01/1999 - 20:42
Bereidingswijze
Verdun de yoghurt iets met water zodat er goed in geroerd kan worden. Vermeng de yoghurt met de eieren, augurken, gepureerde tomaten, paprikapoeder,gemberpoeder,peper,zout. Leg op een bord uw sla naar keuze en schep hier de eiersalade op
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
4 Hardgekookte eieren. 1/4 liter magere yoghurt,2 zure augurken (zonder suiker),1 eetlepel gepureerde tomaten, 1 theelepel paprikapoeder, 1 theelepel gemberpoeder, zout en peper. sla naar keuze.
Leuke tips
U kunt het ook met volkorenbrood eten
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
122783
Homepage ID
5621
Smaak
N
Teller
319
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Yoghurt laten uitlekken.
Augurken heel klein snijden
eieren pellen en in stukjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cato