Garnalencoctail A'La Montignac

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/01/1999 - 20:34
Bereidingswijze
Roer tomatenpuree, soja saus,citoensap de mosterd en wat zout en peper door de slagroom.
Neem 4 grote brede ijscoupes en leg in elke coupe een blaadje sla. Verdeel over de coupes de helft van de garnalen. Schep hierop 2 eetlepels saus.Verdeel de rest van de garnalen over de coupes en schep er de saus over. Garneren met een plakje citroen en tomaat.
Ingrediƫnten
500 gr.gekookte kleine garnalen, 1/8 slagroom(ongeklopt),2 eetlepels tomatenpuree, 1 theelepel tamira of 1 eetlepel kikkoman soja saus, sap van een halve citroen, 1 theelepel mosterd, 1/2 citroen in 4 schijfjes, peper en zoet , 4 blaadjes sla, 4 plakjes tomaat
Leuke tips
U kunt er als lunch gerecht ook (geroosterd) volkorenbrood bij eten.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
122782
Homepage ID
5621
Smaak
N
Teller
422
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
garnalen wassen en uitlaten lekken , slagroom lobbig kloppen,
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cato