Granenbrood Met Appel A'La Montignac

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/01/1999 - 20:19
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 220gr. Roer het volkorenmeel, karnemelk, granenvlokken,stukjes appel, bakpoeder en het zout door elkaar met een vork zodat er een egaal deeg ontstaat. vul een licht ingevet broodblik met de deegmassa en laat dit 40 min. in de oven gaar worden. U kunt ook een bol van het deeg maken en op een bakplaat een rond brood bakken. De baktijd is het zelfde. Laat het brood daarna op een rooster afkoelen.
Ingrediƫnten
400 gr tarwe volkorenmeel
5dl karnemelk
100 gr 4 of 5 granenvlokken
1 grote appel
1 theelepel zout
20 gr bakpoeder
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
122781
Homepage ID
5621
Smaak
N
Teller
307
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
de appel schillen en in stukjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
cato