Couscoussalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/01/1999 - 19:02
Bereidingswijze
Doe de couscous en de krenten in een grote,hittebestendige kom en giet het kokende water erop .Roer alles goed door elkaar, dek de kom af en laat ongeveer 5 min. staan tot de krenten geweld zijn en al het vocht is opgenomen.Voeg de rest van de ingredienten toe en schep alles goed door elkaar.Dien de couscoussalade direct op of bewaar hem in de koelkast.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
weight watchers recept, erg lekker.
Ingrediƫnten
40 g couscous-20 g krenten of rozijnen-2,5 dl kokend water-30 g pijnboompitten geroosterd- 2 eetl. kleingesneden bosuitjes en 2 eetl. citroensap-1 eetlepel gehakte verse peterselie- 2 theel. olijfolie- peper en zout naar smaak-halve theelepel honing.
Leuke tips
lekker met een salade van 75 g kikkererwten en 100g slabladeren in reepjes gesneden, 30 g broccoliroosjes en 6 cherry tomaten.Je kan ook alles door de salade mengen! smakelijk eten.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
122777
Homepage ID
2355
Smaak
N
Teller
5033
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
31
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia