Kip - Rijstpannetje

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/01/1999 - 13:54
Bereidingswijze
Water met wat zout in een pan aan de kook brengen en rijst in +/- 20 min gaar koken. De ui schoonmaken en snipperen. De paprika's halveren, schoonmaken en in reepjes snijden. de tomaat ontvellen, de steelaanzet verwijderen en in blokjes snijden. De kipfilets in grove stukken snijden. De olie in een grote pan verhitten, de stukjes kip toevoegen en 5 min bakken. de knoflook erboven uitpersen en het vlees op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder. De stukjes kipfilet erop leggen, het deksel op de pan doen en het geheel op een laag vuur in 10 min gaar laten worden. de peterselie wassen, van de steeltjes knippen, fijnhakken en voor het serveren over het gerecht strooien.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Pittig recept
Ingrediƫnten
250 g rijst 1 middelgrote ui 1 kleine rode paprika 1 kleine groene paprika 1 kleine gele paprika 1 vleestomaat (200 g) 4 kipfilets 1 teentje knoflook 2 cl olie zout peper 1/2 tl paprikapoeder 2 cl boter 1 bosje peterselie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
122766
Homepage ID
8849
Smaak
P
Teller
188
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeanlukske