Bereidingswijze
Snijd de kalkoenlapjes in fijne reepjes van enkele mm dik. Bak ze aan in bruine boter., haal uit de pan en fruit de sjalot en de champignons. Blus met de sherry en voeg er de room aan toe. Laat het geheel inkoken tot sausdikte. Pel de tomaten; ontpit ze en snij ze in blokjes. Breng de tomatenblokjes in de saus en breng op smaak met peper, zout, bieslook en dragon. Doe de saus over de kalkoereepjes en dien zo vlug mogelijk op met krokketjes.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Verrukelijk
Ingrediƫnten
1/2 kg kalkoenlapjes 100 gr gesneden sjalot 250 gr gesneden champignons 2 glazen sherry 2 gepelde ontpitte tomaten 250 cc room 2 lepels bieslook 1 lepel dragon boter peper zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
122765
Homepage ID
8849
Smaak
N
Teller
274
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht