Aardappelschijfjes in de oven

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/01/1999 - 12:21
Bereidingswijze
Snij de geschilde aardappel en de ui in schijfjes. Fruit de ui in de boter. Schik om beurt 1 laag aardappelen en 1 laag ui in een vuurvaste schotel. Kruid en voeg de tijm en de laurier toe. Overgiet het geheel met de groentebouillon. Plaats de schotel 40 minuten in een voorverwarmde oven op 180?C. Garneer de aardappelschijfjes met wat gehakte peterselie. De ui kan vervangen worden door sjalot
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 middelgrote aardappel 1 eetlepel boter 200 ml ontvette groentebouillon tijm laurier peper gehakte peterselie 1 ui
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122760
Homepage ID
8849
Smaak
N
Teller
2001
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeanlukske