Aardappelen Uit Lyon

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/01/1999 - 12:18
Bereidingswijze
Schil de aardappelen, was en droog ze met een schone doek. Schaaf ze in dunne plakken. Verhit de boter in een pan met dikke bodem en laat de aardappelplakjes hierin gelijkmatig goudbruin bakken. schud hiertoe de pan regelmatig en gebruik uw pannekoekmes, strooi er wat zout en vers gemalen peper over. Bak eveneens de in flinterdunne ringen gesneden uien in een aparte koekepan mooi goudkleurig. zijn de aardappelen zo goed als gaar, schep dan er de uienringen doorheen en laat ze samen nog enige minuten doorbakken.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 kg kleine aardappelen,
100 g boter
6 middelgrote uien
snuifje zout
vers gemalen peper
gehakte peterselie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
122759
Homepage ID
8849
Smaak
N
Teller
186
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
jeanlukske