Volkoren-kaasmuffins

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 01/01/1999 - 11:03
Bereidingswijze
Zeef de bloem en bakpoeder in een kom.
Roer de kaas en de zemelen erdoor.
Smelt de boter en klop het ei los.
Maak een kuiltje in het midden van het bloem, kaas en zemelen mengsel.
Giet hier het ei, de boter en de melk in.
Schep alles doorelkaar.
Maximaal 15 keer omscheppen.
Het deeg moet klonterig zijn.
Schep het deeg in ingevette bakvormpjes,
tot ze voor 3 kwart vol zijn.
In 15 minuten gaar en goudbruin bakken.
Op een rooster laten afkoelen en in luchtdichte doos bewaren.
Vertel iets leuks over dit recept
lekkere peuterlunch maar ook een lekker tussendoortje.
Ingrediƫnten
- 2 koppen bloem
- 1 el bakpoeder
- 1 kop geraspte kaas
- 1/2 kop zemelen
- 2,5 dl melk
- 125 gram boter
- 1 losgeklopt ei
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Anders
Recept ID
122757
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
237
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy