Spinaziespaghetti

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/31/1998 - 15:24
Bereidingswijze
Bak de spekjes volledig bruin en krap in de boter. Voeg de ui en het gepeste teentje knoflook toe.
Breng ondertussen water aan de kook voor de spaghetti. Kook de spaghetti 8 minuten in het water met een scheutje olie erbij om te voorkomen dat ie plakt. Giet dan de spaghetti af en laat hem een paar minuten in de pan staan met de deksel erop.
Voeg de spinazie aan de ui, spekjes en knoflook toe en meng dit alles goed. Is dit mengsel warm voeg dan de creme fraiche toe en kruid alles stevig, zodat het een ietwat pittig mengsel wordt.
Breng dit aan de kook en laat een paar minuutjes doorkoken.
Klaar is uw lekkere pasta!
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een verrasend andere spaghetti.
Ingrediƫnten
3 pakken diepvriesspinazie 400 gram
1 pak spaghetti 500 gram
2 bekertjes creme fraiche 125 ml
zeer veel kruiden (peper, zout, paprikapoeder, vleeskruiden etcetera)
1 teentje knoflook
1 ui
300 gram gerookte spekjes
braadboter
Leuke tips
Drink er een lekker glaasje witte wijn bij.
Wanneer u geen vlees eet, kunt u de spekjes weglaten en ze vervangen door bij het opdienen van de spaghetti er gebakken uitjes (Go-tan) overeen te strooien.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122747
Homepage ID
7474
Smaak
N
Teller
348
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Pel de ui en snipper deze.
Ontdooi de spinazie.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
josjes