Bereidingswijze
De spinazie schoonmaken, klein snijden, laten uitlekken en gaar koken. Afgieten en in een pan in gesmolten boter 5 minuten fruiten. Rijstemeel bij de spinazie in de pan doen en geleidelijk de bouillon eraan toevoegen. Onder voortdurend roeren 15 minuten laten koken en de geraspte kaas eraan toevoegen. Nog 5 minuten laten koken en de pan van het vuur halen. Warm opdienen met soepstengels.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Griekse soep
Ingrediƫnten
500 gram spinazie
6 koppen water of vleesbouillon
2 eetlepels boter
4 eetlepels rijstemeel
3 eetlepels parmezaanse kaas (geraspt)
peper en zout
6 koppen water of vleesbouillon
2 eetlepels boter
4 eetlepels rijstemeel
3 eetlepels parmezaanse kaas (geraspt)
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Grieks
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
122725
Homepage ID
27044
Smaak
N
Teller
791
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht