Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 140-160 graden.Doe devenkel,de prei en de knoflook in een magnetonschaal,dek de schaal af met een deksel of magnetronfolie en maak de groenten in ca. 6 minuten bijtgaar op vol vermogen.Roer er,uit de magnetron,de lenteui en de kappertjes door.Bestrooi de kabeljauw met peper en zout.Verdeel de groenten over 2 ovenvaste schaaltjes en leg daarop een moot vis.Schenk er wat olijfolie over en maak de vis,in ca. 20 minuten,gaar in de oven.Strooi er,tot slot,het fijngehakte venkelgroen over.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
ovenschotel
Ingrediƫnten
2 kabeljauwmoten,ca. 150 gram per stuk olijfolie 1 grote of 2kleine venkelknollen,in reepjes gesneden 1 prei,in ringen gesneden 1 teen knoflook,fijngehakt 1/2 lenteui,fijngehakt 1eetlepel kappertjes peper en zout deel van het venkelgroen fijngehakt
Leuke tips
Lekker in combinatie met aardappelpuree en een tomatensalade.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122720
Homepage ID
4631
Smaak
N
Teller
507
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht