Bereidingswijze
Neem 4 kabeljauwfilets en leg deze in een met boter ingesmeerde ovenschaal. Strooi wat bieslook en peterselie over de visfilets en beleg deze met nootjes boter.
Schuif in een voorverwarmde oven (160 ?C) gedurende 20 minuten.
Kook de extra fijne boontjes kort in gezouten water. Schraap ondertussen de wortelen en snij deze in kleine staafjes. Blancheer ze kort in gezouten water. Bak de ui en de sjalot glazig in boter. Giet de boontjes en wortelen af en meng de groenten samen met het uimengsel. Breng op smaak met peper. Verwarm vervolgens in een klein pannetje de room. Let op dat u deze niet laat koken. Voeg er de mosterd aan toe en roer voorzichtig tot U een homogene saus bekomt. Kruid met zout en peper. Haal de vis uit de oven. Vis op een bord leggen en overgieten met de saus.
Schuif in een voorverwarmde oven (160 ?C) gedurende 20 minuten.
Kook de extra fijne boontjes kort in gezouten water. Schraap ondertussen de wortelen en snij deze in kleine staafjes. Blancheer ze kort in gezouten water. Bak de ui en de sjalot glazig in boter. Giet de boontjes en wortelen af en meng de groenten samen met het uimengsel. Breng op smaak met peper. Verwarm vervolgens in een klein pannetje de room. Let op dat u deze niet laat koken. Voeg er de mosterd aan toe en roer voorzichtig tot U een homogene saus bekomt. Kruid met zout en peper. Haal de vis uit de oven. Vis op een bord leggen en overgieten met de saus.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 kabeljauwfilets,
boter,
bieslook,
VOOR DE SAUS:
3 dl room,
peterselie,
4 a 5 eetlepels mosterd.
VOOR DE GROENTEN:
peper en zout,
600 g extra fijne boontjes, gehakte ui,
3 verse wortelen.
gehakte sjalot,
boter.
boter,
bieslook,
VOOR DE SAUS:
3 dl room,
peterselie,
4 a 5 eetlepels mosterd.
VOOR DE GROENTEN:
peper en zout,
600 g extra fijne boontjes, gehakte ui,
3 verse wortelen.
gehakte sjalot,
boter.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
122713
Homepage ID
8849
Smaak
P
Teller
2661
Drank
Uit
Bookmarked
13
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht