Gebakken Geitenkaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 12/30/1998 - 21:05
Bereidingswijze
kluts het ei, haal de plak kaas erdoor
heen, wentelen in de paneermeel, als de boter in de pan heet is leg je de kaasplak er in
bruinbakken(laag vuur zodat de kaas kan smelten) voorzichtig omdraaien anders gaat de
paneer laag eraf. Weer zachtjes laten bruin bakken. Het bakken van de kaas neemt een aantal minuten in beslag.
Ingrediƫnten
harde Hollandse geitenkaas, een plak moet
ongeveer 1 cm dik zijn.
ei, paneermeel, anti-aanbakpan,
beetje boter/olie.
Hulpmiddelen & keukengerei
koekepan, 2 bordjes
Leuke tips
lekker bij diverse soorten salades, met stokbrood, en ter vervanging van vlees.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
122706
Homepage ID
4374
Smaak
N
Teller
1246
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
smulkidsf